Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

 

Status i åkeren 27. oktober

Status i åkeren 27. oktober

Fra neste uke, stenger vi kl. 18:00

……

Siste mulighet for å høste mais er i helgen, 28. og 29. oktober. Åkeren har skriftet farge grunnet frostnettene, og har gått fra grønn til grå.  Maisen er like søt og god som alltid og har ikke tatt skade av frosten.

Årets gladnyhet er at vi har fryst ned mais som selges i butikken gjennom hele vinteren og sommeren frem til vi nok en gang kan høste på jordene.

Av andre grønnsaker kan dere fortsatt finne gulrøtter og løk på selvplukk.

Nå er det start Halloween og vi har gresskar:)

Gårdsbutikken holder åpent helt frem til jul, det blir litt redusert utvalg etter hvert, nå begynner vi å høste de siste grønnsakene som er igjen på jordet og legger de på lager. Så gjør vi i stand litt grønnsaker til butikken etter behov.

Ikke glem oss nå, selv om selvplukksesongen går mot slutten. Vi holder åpnet hver dag ut oktober. I november og desember har vi åpent torsdag, fredag og lørdag. Velkommen innom for en hyggelig handel.

 

 

Share
%d bloggere liker dette: