Velkommen til oss

Vi gleder oss til å få besøk av deg og dine! For å få den mest oppdaterte infoen om hva som er aktuelt akkurat nå kan du se siste nyheter.

Selvplukk-besøk

Når du ankommer gården vil du bli tatt imot oppe ved gårdsbutikken. Der får du informasjon av en av våre ansatte som viser hvor du skal plukke.

tomtermais - oversiktsbilde av gården

Sesongvariasjoner 

Gårdsbutikken er åpen hele året, men har sin hovedsesong fra juli - desember. Selvplukksesongen starter som regel i midten av august og varer avhenging av sesongen frem til oktober. Ingen sesong er derimot lik, så følg med på vårt nyhetsbrev eller sosiale medier for siste oppdateringer.

E-post: omt@tomtermais.no

Tlf: 900 56 525

Adresse: Osloveien 160, 1449 Drøbak

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Please complete the reCAPTCHA challenge

Ofte stilte spørsmål

Når er maisen ferdig?
- Maisen er som regel ferdig i midten av august (med forbehold om sesongvariasjoner). Meld deg på nyhetsbrev for å få siste info.

Koster det penger å parkere hos dere?
- Nei, vi har helt gratis parkering og alltid plass til alle.

Må vi ha med poser eller andre "verktøy"?
- Dere trenger ikke ha med noe som helst for å plukke. De fleste grønnsakene plukkes med hendene. Vi har både vanlige poser samt handlenett for gjenbruk som dere kan kjøpe. Hvis det er ønskelig kan dere også ta med egne poser.

Hvor mye koster det?
- Du kan se våre selvplukk priser her. Gårdsbutikken holder "normale" priser som vi prøver å holde rundt samme nivå som dagligvaren.

Er det lov med hund?
- Det er lov å ha med hund på gården, men vi ønsker å unngå hunder på jordet i "matfatet". Utover dette er det greit, så lenge hunden holdes i bånd og under kontroll.

Tar dere betaling med kort?
- Vi tar alle vanlige debet-/kredittkort samt kontanter. I helger har vi flere utekasser for å unngå kødannelse.

Hvordan vet jeg hvilke grønnsaker dere har nå?
- Se siste nyheter for å se dagens utvalg på selvplukk. Vi høster i sesong daglig til gårdsbutikken med varierende utvalg fra dag til dag.

Har dere selvplukk jordbær?
- Vi har ikke jordbær for selvplukk eller noen form for bær på gården.